Scheidsrechters

scheidsHieronder staat het overzicht van de scheidsrechters die voor de wedstrijden bij Veo zijn ingedeeld. De wedstrijden van de E en F teams worden over het algemeen gefloten door de junioren, de overige teams worden gefloten door senioren. Voor iedereen geldt dat als je niet kan of niet wil fluiten, het aan jezelf is om een vervanger te regelen. Als een scheidsrechter niet op komt dagen zal hij of zij een keer extra worden ingedeeld.

Naast alle wedstrijden op VEO worden er wedstrijden buiten de deur gefloten. Dit seizoen heeft VEO drie KNKV-scheidsrechters die deze wedstrijden voor ons fluiten: Patrick Fuchs, Olaf Hoogerdijk en Timothy de Graaf. Daarnaast kunnen we als vereniging nog extra wedstrijden buiten de deur toegewezen krijgen. Hiervoor zullen dan senioren worden aangewezen.

Welke soort bal? Wat is de speeltijd? In de spelbepalingen kom je het zo te weten. Enkele nieuwe spelregels (en toelichting op andere spelregels) staan hier.

Allemaal veel succes bij het fluiten van de wedstrijden!

Competitie:

Scheidsrechters

Er zijn op dit moment geen wedstrijden gepland.
Copyright © 2017 Korfbalvereniging c.k.v. V.E.O. Alle rechten voorbehouden.