Twist 2 – VEO 2

Vanavond stond er een wedstrijd op het programma tegen Twist uit Vlaardingen. Twist staat op de laatste plaats met 0 punten. Dus op papier zou dit wel makkelijk gaan. Niet dus. We begonnen 20 minuten later !! Het ging wat moeizaam. Het lukte Veo wel om op voorsprong te komen en ook te blijven. Na 10 minuten stond het 3-4 en met de rust was het 8-11.  Twist kon soms erg makkelijk schieten en Veo liet het toe dat ze dichterbij konden komen. Na de rust hetzelfde beeld. Veo liep verder uit tot 5 punten, maar Twist kreeg toch de mogelijkheid om te blijven scoren. Opvallend was dat er geen enkele doorloop was. Veo kreeg deze mogelijkheid wel, maar helaas stond het vizier niet op scherp. Halverwege de 2e helft kreeg Lisette nog een tik op de neus met een flinke bloedneus als gevolg. Aan het eind kon ze gelukkig weer terug komen. Vanavond was het ook duidelijk dat Denise op schot was. 6 maal kon zij de korf vinden. Al met al een nuttige overwinning want Fiks had verloren van Oranje Wit. Veo staat weer op de 1e plek. Maar het wordt wel zwaar om hier te blijven. We krijgen Oranje Wit nog uit. Maar het is zeker spannend!!