U voor VEO

Wij bespreken graag uw bijdrage aan de ambities van C.K.V. VEO en hoe wij kunnen bijdragen aan uw naamsbekendheid.

Natuurlijk is een financiële bijdrage tegenwoordig nog steeds meer dan welkom. In overleg bepalen we de waarde van wat wij u kunnen bieden, zodat we een fair bedrag kunnen bepalen voor ons. Toch maakt geld alleen ons niet gelukkig. Wat dacht u van de inzet van uw personeelsleden bij een van de vele vrijwilligerstaken die er zijn bij een grote vereniging? Of van een bijdrage in natura vanuit uw eigen productassortiment?  Leuke recente voorbeelden zijn de videocamera waarmee de wedstrijden van VEO 1 worden vastgelegd, een donatie per doelpunt, shirtsponsoring, een prima maaltijd bij het eindfeest voor de hele vereniging en de bloemen als bedankje voor alle vrijwilligers van afgelopen jaar.

Iedere wens voor een bijdrage is individueel invulbaar, maar om een indruk van de mogelijkheden te geven hebben we de meest voorkomende voor u samengevat.

Eenmalige donaties

VEO Korfbal heeft recent een nieuw clubhuis gebouwd. Dat heeft financieel op onze vereniging een flinke impact. Uw bedrijf kan daar eenvoudig aan bij dragen. Daarmee stimuleert u niet alleen de sport maar draagt U ook in bredere zin bij aan het maatschappelijk belang, omdat VEO een ontmoetingsplaats is voor jong en oud en binnen Voorburg een sociale functie vervuld. Duurzaam ondernemen in optima forma.

Meerjarige sponsoring met bord en web
Wij hanteren contracten voor drie jaar, met daarin ‘standaard’ opgenomen een optie tot verlenging voor beide partijen. Vermelding op de sponsor banner op de VEO website is bij alle bordcontracten bij de prijs inbegrepen, evenals vermelding op de TV in het clubhuis. Bordcontracten zijn al beschikbaar vanaf 300,- per jaar per bord. Voor het maken van de opdruk van een bord wordt een kleine eenmalige vergoeding gerekend.

Social media / Web 250,- per jaar
Reclamebord Veld 300,- per jaar
Reclamebord Terras 500,- per jaar
Reclamebord Scorebord 500,- per jaar
Reclamebord Prominent 750,- per jaar

Web sponsoring
Een losse banner op de website vertegenwoordigt een vaste waarde per jaar afhankelijk van de afmeting. Dit is ook los mogelijk zonder bord langs het veld.

Bordsponsoring veld (A)
Eén of meer reclameborden gericht op het veld zijn beschikbaar tegen een jaarlijks bedrag per jaar per bord. Deze borden zijn 2,5 meter breed en 80 cm hoog en in full colour bedrukt naar uw wens. De borden zijn verdeeld over de twee kunstgrasvelden. Voor een optimale zichtbaarheid is natuurlijk een bord per veld het beste.

Bordsponsoring terras (B)
Aan het terras van het nieuwe clubhuis is ruimte voor enkele sponsorborden in dezelfde afmeting. Deze zijn niet op het veld gericht, maar vanaf het hoofdveld op het nieuwe clubhuis en terras. De zichtbaarheid hiervan is dus beter dan van de borden langs het veld. De waarde van deze borden is daarmee hoger dan de borden langs het veld.

Bordsponsoring scorebord (C)
Bij het hoofdveld staat een scorebord van 2,5 meter breed met twee sponsor opties vlak onder de score. Dit bord is zichtbaar boven de menigte uit. Ook deze is vanuit het nieuwe clubhuis en het terras een echte eye catcher. Een uiting op het onderste scorebord is mogelijk in een gedeelde uiting.veld

Het bovenste sponsorbord net onder de score en speeltijd is alleen als geheel beschikbaar. Dit is natuurlijk de beste plek, de plek waar gedurende een dag de meeste ogen naartoe gaan vanaf het veld, clubhuis en terras. Dit bord is 2,5 meter bij 70cm en wordt full colour bedrukt met een afbeelding naar uw wens.

Graag komen we in contact met u om de mogelijkheden te bespreken

Met vriendelijke groet,

Ruud Welschen