U voor VEO

Samen met u bespreken we graag uw bijdrage aan de ambities van C.K.V. VEO en hoe wij kunnen bijdragen aan uw naamsbekendheid.

Wij bieden zichtbare lokale betrokkenheid en aanwezigheid voor uw bedrijf. U laat zien dat u er bij hoort en onderdeel uitmaakt van de regio. En u heeft toegang tot een groot deel van de jeugd in de regio als toekomstig klant en wellicht werknemer. Hoe origineler uw bijdrage aan de vereniging hoe leuker wij het vinden. Wat dacht u van een bijdrage in natura vanuit uw eigen assortiment? Of trek de hele regio over uw drempel met een promotie stunt via de vereniging.

Leuke recente voorbeelden zijn de videocamera waarmee de wedstrijden van VEO 1 worden vastgelegd, een donatie per doelpunt, shirtsponsoring, taart voor de kampioenen, maaltijden voor bij de feesten, springkussens voor jeugdfeesten en de bloemen als bedankje voor alle vrijwilligers van afgelopen jaar. En we worden heel blij van alle ingebrachte prijzen voor de diverse activiteiten zoals het jaarlijkse Darttournooi, de Pubquiz, kaartavond etc.

Iedere wens voor een bijdrage is individueel invulbaar, maar om een indruk van de mogelijkheden te geven hebben we de meest voorkomende voor u samengevat.

Eenmalige donaties, verhuur clubhuis
VEO Korfbal heeft recent een nieuw clubhuis gebouwd. Dat heeft financieel op onze vereniging een flinke impact. Uw bedrijf kan daar eenvoudig aan bij dragen. Daarmee stimuleert u niet alleen de sport maar draagt U ook in bredere zin bij aan het maatschappelijk belang, omdat VEO een ontmoetingsplaats is voor jong en oud en binnen Voorburg een sociale functie vervuld. Duurzaam ondernemen in optima forma. Bijvoorbeeld door deze unieke locatie te huren voor een vergadering, presentatie of afdelingsfeest.

Meerjarige sponsoring met bord en web
Wij hanteren contracten voor drie jaar, met daarin ‘standaard’ opgenomen een optie tot verlenging voor beide partijen. Vermelding op de sponsor banner op de VEO website is bij alle bordcontracten bij de prijs inbegrepen. Voor het maken van de opdruk van een bord wordt eenmalig 85,- euro in rekening gebracht.

  
Eigen web advertentie250,- per jaar
Reclamebord Veld  incl. logo in webbanner300,- per jaar
Reclamebord Terras500,- per jaar
Reclamebord Scorebord500,- per jaar
Reclamebord Prominent750,- per jaar

Social media & Web sponsoring
Naast fysieke aanwezigheid rond het veld is aanwezigheid via social media steeds belangrijker. Onze leden en kennissenkring vertegenwoordigen een stabiel lokaal netwerk. Wij ondersteunen graag uw twitter of facebook actie, of maken deel uit van uw Google AdWords campagne. Dit kan ook via een  losse banner op de website of via Sponsorkliks. Social media activiteit vertegenwoordigt een waarde van 250,- euro per jaar. Dit is ook los mogelijk zonder bord langs het veld.

Bordsponsoring veld (A)
Eén of meer reclameborden gericht op het veld vertegenwoordigen een waarde van 300,- euro per jaar per stuk. Deze borden zijn 2,5 meter breed en 80 cm hoog en in full colour bedrukt naar uw wens. De borden zijn verdeeld over de kunstgrasvelden. Special deal; twee voor 500,- euro.

Bordsponsoring terras (B)
Aan het terras van het nieuwe clubhuis is ruimte voor enkele sponsorborden in dezelfde afmeting. Deze zijn niet op het veld gericht, maar vanaf het hoofdveld op het nieuwe clubhuis en terras. De zichtbaarheid hiervan is dus beter dan van de borden langs het veld. Sponsoring op deze borden is mogelijk voor 500 euro per jaar.

Bordsponsoring scorebord (C)
Bij het hoofdveld staat een scorebord van 2,5 meter breed en 0,7 meter hoog met twee sponsor opties vlak onder de score. Dit bord is zichtbaar boven de menigte uit. Ook deze is vanuit het nieuwe clubhuis en het terras een eye catcher. Een uiting op het onderste scorebord is mogelijk voor 500 euro per jaar.

Het bovenste sponsorbord net onder de score en speeltijd is beschikbaar voor 750,- euro per jaar. Dit is natuurlijk de beste plek, de plek waar gedurende een dag de meeste ogen naartoe gaan vanaf het veld, clubhuis en terras. Dit bord is 2,5 meter bij 70cm en wordt full colour bedrukt met een afbeelding naar wens.

Evenementen sponsoring
VEO Korfbal krijgt tijdens een evenement ongeveer 1500 mensen uit de regio op bezoek. Dit is een mooie gelegenheid om samen uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen. Naast naamsbekendheid en verbondenheid met onze vereniging, is het natuurlijk de ultieme kans om nieuwe klanten persoonlijk kennis te laten maken met uw bedrijf of product.

Kleding sponsoring
VEO voert sinds een aantal jaren met trots een uniek eigen tenue. Hiermee hebben we over de hele breedte van de vereniging dezelfde unieke eigentijdse uitstraling. Niets is mooier dan een heel team te zien winnen, met uw logo zichtbaar op alle foto’s op internet en in de regionale pers.

Alle VEO kleding is beschikbaar voor dames, heren, jongens en meisjes en in alle maten. Bedrukking wordt door ons georganiseerd. Kleding met sponsorlogo krijgt tevens een spelersnummer. De kleding / accessoires worden eigendom van VEO en worden per seizoen in bruikleen gesteld aan de teams. De levensduur van de kleding is drie tot maximaal vier seizoenen. De teams hebben 12 tenues nodig ivm diversiteit in maatvoering. Dit geldt ook voor F en kangoeroe teams.

VEO Wedstrijdtenue blauwe shirt + broek/rok 12x600,- per jaar > 3 jaar
VEO Inschietshirt oranje 12x350,- per jaar > 3 jaar
Team Trainingshirt 12x290,- per jaar > 3 jaar
VEO Trainingspak 12x450,- per jaar > 3 jaar
VEO Sporttas 12x300,- per jaar > 3 jaar
VEO Sportsokken 12x100,- per jaar > 3 jaar

Graag komen we in contact met u om de mogelijkheden te bespreken.

VEO Korfbal
Sponsoring

sponsorcommissie @ veokorfbal .nl