Onze Sponsors

Agterdenbosch Makelaars, sponsor van VEO 1 en 2

Agterdenbosch NVM-makelaars is meer dan veertig jaar gevestigd in de regio Haaglanden en is één van de grotere makelaarskantoren in deze omgeving. Inmiddels heeft Agterdenbosch vestigingen in Voorburg, Leidschendam en Den Haag. Dat heeft veel voordelen. Met een team van ervaren binnen- en buitendienstmedewerkers weten zij als geen ander hoe de ’markt’ zich in deze regio ontwikkeld. Ze zijn op de hoogte van de ontwikkelingen en we hebben zeer goede contacten met betrokken partijen.

Het team heeft een heldere werkwijze en hecht waarde aan een persoonlijke benadering. Zij bieden u graag een kosteloos oriënterend gesprek aan over al uw wensen en vragen. Daarbij ontvangt u uiteraard duidelijkheid over hun dienstverlening en de prijsstelling. Flexibiliteit in het maken van afspraken voor bezichtigingen is daarbij belangrijk. Immers, de koper van vandaag krijgt dagelijks nieuw woningaanbod. De buitendienstmedewerkers van Agterdenbosch Makelaars zijn graag bereid om op korte termijn een afspraak te maken.

Door haar sponsoring levert Agterdenbosch Makelaars een bijdrage aan een gezonde, ambitieuze sportvereniging en aan het realiseren van onze doelen richting 100 jaar VEO. Het gemengd sporten door de grote groep jeugd en de groep 45+ zorgt voor diversiteit en levert een bijdrage aan het maatschappelijk belang van sportief bewegen en in de strijd tegen het overgewicht.

bord_Herwerden

 
VEO bedankt al haar sponsoren voor de jarenlange trouwe relatie en actieve betrokkenheid bij het verenigingsleven in de regio.