Grote Clubactie

Alle verkopende leden alvast  bedankt voor jullie inspanning !

De voorgaande jaren was de Grote Clubactie voor CKV VEO een succes, dankzij de geweldige inzet van onze (jeugd)leden.

Wij doen mee aan de Grote Clubactie, omdat:
Onze Kangoeroes een nieuwe outfit nodig hebben; we hiermee ook onze sport willen promoten en zo nieuwe jeugdleden willen werven. Om het veld aantrekkelijker te maken en meer publiek bij de wedstrijden te betrekken willen we graag tribunes plaatsen, dit doen we samen met een sponsor.

De loten kosten € 3,00 per stuk, waarvan 80% (€ 2,40 per lot!) naar onze vereniging gaat. De overige 60 cent gaat naar de landelijke organisatie van de GCA, die daar de prijzen voor inkoopt. Zie www.clubactie.nl voor nadere informatie.

Prijzen voor deelnemers en verkopers
Er zijn vele grote prijzen te winnen. De hoofdprijs bedraagt 100.000 euro belastingvrij. Verder zijn er auto’s, talrijke reizen, wintersportvakanties en geldprijzen te winnen.

Verkoop van de loten gebeurt alleen door de jeugd uit de teams F – E – D – C. Dus van 8 t/m 13 jaar. Als je 15 of meer loten verkoopt krijg je zelf een waardebon voor de speelgoedwinkel. Zeg nou zelf, 15 loten lukt je toch wel om in de buurt en aan familie te verkopen ?

Het team die gemiddeld per kind de meeste loten verkoopt wint een bedrag voor een uitstapje met het eigen team. Er word voor elk team een contact persoon gezocht voor ondersteuning van deze actie meld je daar voor aan.

Eenmalige incasso
Dit jaar worden alle loten ook weer via een eenmalige incasso verkocht, zodat de kinderen niet met geld over straat hoeven. De loten worden ook online verkocht met eenmalige incasso, dan kun je alleen niet aangeven dat jij ze verkocht hebt.

Belangrijke informatie voor bedrijven en winkeliers
Steun VEO en de GCA door 50 loten in één keer te kopen, Het Superlot. Dit is aan te schaffen via VEO. U ontvangt 50 loten tegelijk die u bijvoorbeeld kunt uitdelen aan uw klanten bij een bepaalde besteding.

sponsorcommissie @ veokorbal .nl