Scoren voor VEO met The Fox – vervolg dit seizoen (2013-2014)!

Vorig jaar hebben we met z’n allen ruim 800 euro bij elkaar gescoord, dat door Ruud van The Fox is aangevuld tot een mooie 1000 euro. Complimenten voor alle doelpuntenmakers en natuurlijk dank aan Ruud!

Dat bedrag helpt VEO mooie dingen te doen zoals het kopen van ballen en korven om maar iets te noemen…. En daarnaast legt het een eerste basis voor wat we komend jaar allemaal voor het nieuwe clubhuis moeten gaan inzamelen.

Voor wie het niet meer precies weet: voor alle teams van VEO die deelnemen aan de competitie stort Bar-Restaurant The Fox per vijf doelpunten een euro in de VEO-clubkas.

Daar bovenop geldt nog steeds: als je gaat eten in The Fox krijg je het kopje koffie na het diner gratis als je je bekend maakt als VEO-lid.

Op deze site blijven we natuurlijk iedere week het aantal doelpunten vermelden dat we met z’n allen hebben gescoord met daarbij het bedrag dat we hebben verdiend. Zoals veel andere zaken op de nieuwe site gaat dit nu dankzij onze slimme webjongens geheel automatisch.

Blijf allemaal je best doen en help de VEO clubkas!

theFox