Regels in en om het clubhuis C.K.V. VEO

Laatst aangepast: 26 augustus 2020

Looproutes Clubhuis

Vanwege de regels en richtlijnen omtrent de COVID-19 pandemie, zijn wij ook genoodzaakt een aantal aanpassingen te maken in en om het clubhuis. Eén van die aanpassingen is het hanteren van looproutes op het terrein om zo de mensenstroom te reguleren. In onderstaande tekening is aangeven hoe deze routes lopen. We willen een ieder vragen zich zoveel mogelijk aan deze routes te houden.

Algemeen

➢ Was je handen regelmatig, dit kan in de toiletten maar er zullen ook plekken rond het terras zijn waar dit kan.

➢ Houd 1,5 meter afstand tot elkaar.

➢ Spreek elkaar aan op het niet naleven van de regels!

➢ Kom alleen naar VEO als sporter, supporter of als je een taak hebt! En niet om alleen een drankje te drinken.

➢ Kom niet naar VEO als je gezondheidsklachten hebt die mogelijk gerelateerd zijn aan COVID19 of in de laatste 10 dagen in contact bent geweest met iemand die positief getest is op COVID-19.

Clubhuis

➢ Het clubhuis is alleen toegankelijk voor de barvrijwilligers, m.u.v. de toiletten.

Terras

➢ Bij de ingang zal iedereen boven de 18 gevraagd worden om zijn/haar contactgegevens achter te laten.

➢ Op het terras is het alleen toegestaan om te zitten op een vaste zitplaats. ➢ Er zijn punten om je handen te ontsmetten/wassen, maak hier vooral gebruik van.

➢ Er zijn vakken gemaakt waar dan wel een picknicktafel in staat, dan wel stoelen en tafels, deze mogen niet verplaatst worden.

➢ De vakken zijn voor maximaal 4 personen m.u.v. groepen die bestaan uit 1 huishouden.

➢ Buiten de vakken mogen geen stoelen, tafels of dergelijke geplaatst worden.

➢ Statafels zijn niet toegestaan.

➢ Alcoholische drank en drinken in glas mag alleen op het terras genuttigd worden.

Om het veld

➢ Om het veld mag je staan op 1,5 meter van elkaar.

➢ Dit hoort niet bij het terras.

Bar

➢ Er is een tijdelijke bar aan de terraszijde van het clubhuis waar je je bestelling kan doen.

➢ De keuken is gesloten, m.u.v. verpakte etenswaren zoals broodjes en stroopwafels en dergelijke.

➢ Houd bij het wachten op je bestelling ook weer rekening met de 1,5 meter regel.

➢ Er staan maximaal 2 personen achter de bar.

➢ Betalen kan alleen met PIN. Toiletten:

➢ De toiletten zijn voor iedereen toegankelijk.

➢ Alleen toegang via de voorzijde van het clubhuis.

➢ Houd ook in de toiletten rekening met de 1,5 meter regel, wacht eventueel even buiten.

➢ Houd het schoon!

Kleedkamers

➢ De kleedkamers zijn alleen toegankelijk voor spelers.

➢ Ook in de kleedkamer geldt dat je zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tot elkaar houdt. Ga dus niet met te veel mensen tegelijk douchen/omkleden!

➢ Houd het schoon!

Geschreven door:

Timothy de Graaf

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.