Recordpoging Langste Wedstrijd 2016

De recordpoging

10 en 11 juni  staan in het teken van een officiële recordpoging door VEO Voorburg. 24 Strijders zullen met elkaar de langste korfbalwedstrijd ooit neer gaan zetten. Dit houdt in dat er meer dan 31 uur lang aaneengesloten gekorfbald gaat worden op het hoofdveld van VEO. Wat is er mooier dan deze poging gedurende de slotdag van het seizoen te organiseren. Daarom zullen er naast de wedstrijd ook allerlei andere activiteiten worden georganiseerd, voor jong en oud.

Snelle links
Programma: programma recordpoging
Plattegrond: plattegrond recordpoging
Facebook evenement: Facebook


Titanen volbrengen de recordpoging!!

Na een uurtje of 42 wakker te zijn geweest (de derde helft was ook nog leuk), met vermoeide beentjes maar voldaan wakker geworden. Listig potje, gelukkig hebben we de tegenstander niet onderschat, en gingen we na een korte maar duidelijke voorbespreking gemotiveerd en scherp het veld in. Na 20 minuten stond er al een riante …
Lees verder


Recordpoing; Definitief programma

Gepubliceerd op 7 juni 2016

Zoals de nieuwe teller hier rechts aangeeft, komt de start van de recordpoging steeds dichterbij. De organisatie is de laatste weken druk bezig geweest de puntjes op de i te zetten. Het is te veel om op te noemen, maar we kunnen u met trots melden dat alles rond is. Klik hier voor het programma ….
Lees verder


Nog een kleine 2 weken

Gepubliceerd op 30 mei 2016

Het einde van het seizoen nadert. De TC’s zijn op dit moment alweer druk bezig met de teamindeling voor volgend jaar. Natuurlijk gaan we ervan uit dat jullie allemaal lid blijven. Maar mocht je onverhoopt je lidmaatschap op willen zeggen, dan willen we jullie vanuit het bestuur via deze weg herinneren aan de procedure die we binnen VEO …
Lees verder


Koop nu kaarten: Eindfeest recordpoging

Gepubliceerd op 4 mei 2016

11 juni ongeveer ten tijde van de voltooiing van de recordpoging zal er aansluitend een groot feest in het VEO clubhuis plaatsvinden. Wederom zal DJ Yorit voor de muziek zorgen. Ook zal er de mogelijkheid zijn om hiervoor een hapje te eten op VEO. Kaarten voor het eindfeest, zullen vanaf morgen, 5 mei, in de verkoop gaan. Wil je …
lees verder


Record poging: stand van zaken

Gepubliceerd op 30 april 2016

Sinds het vorige bericht is er een hoop gebeurd achter de schermen. De feestcommissie heeft het voortouw genomen, maar inmiddels is vrijwel elke commissie binnen VEO bij de organisatie betrokken evenals een aantal bestuursleden. Het programma rondom de poging begint dan ook langzaam vorm te krijgen. Het streven is om het oude record met 10% …
lees verder


 

De verschillende taken

Om deze recordpoging te realiseren zijn er veel vrijwilligers nodig, en dan hebben we het niet alleen over de 24 spelers/speelsters.
De taken hebben wij verdeeld in 5 hoofddelen.

  • Sponsoring
  • Record poging zelf
  • Facilitair
  • Activiteiten
  • Communicatie

Sponsoring

Het organiseren van een evenement van dit formaat betekent dat er kosten gemaakt zullen worden. Het mooiste zou zijn dat we voor zoveel mogelijk dingen sponsoren kunnen vinden. Denk bijvoorbeeld aan goede en voldoende voeding voor de sporters. De sponsorcommissie is bereid gevonden om hierover mee te denken. Zij zullen actief op zoek gaan naar sponsoren voor bijvoorbeeld eten/drinken, aankleding, activiteiten etc.

Recordpoging zelf

Dit evenement is qua organisatie een zware proef. Er zijn veel regels en eisen gesteld door het Guinness Book of World Records, hieraan zullen we moeten voldoen om het record geldig te laten verklaren. Dit punt zal opgepakt worden door de feestcommissie. Zij hebben contact gehad met Guinness Book of World Records en zijn goed op de hoogte van wat er allemaal moet gebeuren.

Facilitair

We verwachten veel gasten op het terrein, genoeg eten en drinken is dus een must. De barcommissie is bereid gevonden om alles te regelen en lekkere maaltijden te verzorgen op de vrijdag en zaterdag.

Activiteiten

Naast de wedstrijd zullen er activiteiten gepland worden. De jeugdcommissie zal zorgen dat er voor de jeugd wat te doen is op de vrijdag avond en zaterdag. Sies zal samen met zijn compagnons Damien en Bas zorgen dat de avonden gevuld worden met gezellige activiteiten. Mandy zal net als vorig jaar de zaterdagmiddag een gezellig (iets verkorte versie van het) schutterstoernooi organiseren.

Communicatie

Ruchtbaarheid geven aan onze recordpoging is natuurlijk erg belangrijk. Een dag nadat wij de eerste aankondiging deden op deze website en de VEO Facebook pagina, werd ons bericht gedeeld door de Voorburgse Courant. De media heeft dus interesse! Boudewijn zal er voor zorgen dat wij ons goed profileren in de media.

Tot slot

De belangrijkste organisatorische zaken hebben we op een rijtje gezet en mensen gevonden die hierin een actieve rol willen spelen, maar het kan altijd zijn dat we iets of iemand over het hoofd hebben gezien. Mocht dit zo zijn dan horen we het graag. Ook als je zelf nog een onwijs leuk idee hebt voor de recordpoging waar wij nog niet aan gedacht hebben kun je contact met ons opnemen. Het beste kan dit door een mailtje te sturen naar recordpoging@veokorfbal.nl.