Aanmelden/Opzeggen

Lid worden van onze gezellige vereniging? Inschrijven gaat gemakkelijk en snel via het  aanmeldingsformulier VEO .

Vul het formulier in en onderteken het document. Stuur het ingevulde formulier samen met de pasfoto naar:

VEO secretariaat
t.a.v. de ledenadministratie
Krooneendstraat 30
2492 NG Den Haag

U kunt ook het aanmeldingsformulier invullen, ondertekenen en scannen en daarna e-mailen naar ledenadministratie@veokorfbal.nl. Stuur dan ook een recente pasfoto in jpeg-formaat mee.

Proeftraining volgen?
Wil je zeker weten dat korfbal voor jou de juiste sport is en dat je dit bij C.K.V. VEO wilt doen? Meld je aan voor een gratis proeftraining. Kom gezellig langs en maak kennis met de sport en onze vereniging. Aanmelden kan bij het secretariaat via secretariaat@veokorfbal.nl

Wij zijn Ooievaarspas aanbieder

De Ooievaarspas is aan te vragen via: https://www.lv.nl/ooievaarspas.

Opzeggen
Wil je opzeggen? Opzeggen doe je voor 1 mei 2018. Dat kan alleen door een bericht te sturen aan het secretariaat. Je ontvangt een ontvangstbevestiging. Als dat niet het geval is, dan is je opzegging niet verwerkt. Afmelden bij de trainers of bij de Technische Commissie (Senioren of Jeugd) geldt niet als opzegging!