thumbnail

Olaf en Jeroen uiteindelijk kampioen!

Afgelopen vrijdag was het nieuwe clubhuis eenmalig verbouwd tot Dartpaleis. In zeven poules werd er gestreden om de ondertussen bekende wisseltrofee.

Drie voormalige kampioensteams waren aanwezig:  Pieter Mark en Ewout, Fred en Gijs, en de winnaars van de laatste editie:  Janneke en Timothy

Alle vooroordelen over darters werden bevestigd en het bier vloeide rijkelijk. Naarmate de avond vorderde nam het dart niveau af. Na de voorrondes en de kwartfinales speelden uiteindelijk de volgende ploegen de halve finales.

Boudewijn & Dennis  –  Bas& Sies

Fred & Paul  –  Olaf en Jeroen (of Sander?)

Uiteindelijk werd de finale gewonnen door Olaf & Jeroen die Bas & Sies (waar het beste al vanaf was)  ruim versloegen. Hun namen worden opgenomen in de galerij van winnaars van dit prestigieuze  toernooi.

Nu kan de Grand Slam of Darts beginnen.

PANO_20151106_220835-2


Geschreven door:

Arnold Jongenburger

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

  • Boudewijn Vermolen

    De kwartfinale voelde als een finale, zoveel gegeven, zo diep gegaan. Ons hierna in zo’n korte tijd opnieuw opladen voor de halve finale was onbegonnen werk. Dat we daardoor in de halve finale verloren van een koppel dat we in de poule nog met gemak opzij hadden gezet, maakte het verlies extra zuur. Toch niets dan lof voor de winnaars, gefeliciteerd!