Inschrijven deelnemer

Zoals jullie waarschijnlijk al weten zal er in het tweede weekend van juni een recordpoging worden gehouden om de langste korfbalwedstrijd ooit, volgens de regels van de Guinness Book of World Records, te verbreken. Op dit moment staat het record op dertig uur en twee minuten. Dit record zouden wij graag willen verbreken. Maar zonder deelnemers, geen recordpoging. Daarom zijn wij op zoek 24 fitte deelnemers, 12 vrouwen en 12 mannen van minimaal 16 jaar.

Voordat je je gaat inschrijven moet je rekening houden met een aantal dingen. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat de deelnemers in de loop van de ochtend op vrijdag 10 juni aanwezig dienen te zijn omdat de wedstrijd rond het middaguur begint.  Het is namelijk de bedoeling dat alle 24 deelnemers de gehele wedstrijd aanwezig moeten zijn. Ten tweede is het belangrijk dat elke deelnemer fit is, het is namelijk niet mogelijk om tijdens de wedstrijd buitenstaanders toe te voegen aan het team. De fitheid is voor zowel je eigen fysieke gesteldheid belangrijk als voor die van je medespelers. Als er een blessure binnen het team ontstaat zullen de andere spelers binnen het team namelijk meer belast worden. Als laatste zijn wij op zoek naar doorzetters die verwachten een wedstrijd van meer dan dertig uur en twee minuten aan te kunnen!

Verder zijn er aan de recordpoging nog enkele andere regels verbonden, deze kun je vinden op de pagina ’’Recordpoging wedstrijd informatie’’.

Wij hopen dat je je na dit bericht aangesproken voelt om deel te willen nemen aan het team. Vul daarom onderstaand formulier in om je in te schrijven als deelnemer. Het invullen van dit formulier betekent niet automatisch dat deelname gegarandeerd is. De aanmeldingen zullen na het bereiken van de maximale inschrijvingen doorgenomen worden en er zal tijdig met je contact op worden genomen over verdere informatie.

Voor meer vragen kunt u terecht bij:
Robin van den Bosch (06 34 46 69 94) of
Christiaan Enderink (06 41 22 17 59)