Wedstrijd programma pupillen:

Het afmelden, bij voorkeur via WhatsApp, kan tot maximaal 3 dagen voor de wedstrijd (woensdag 18:00 uur) bij Ivy voor D-E-F Jeugd op  06-11041965

De adresgegevens vind je in de KNKV app.

Klik hier voor een compleet programma overzicht voor alle teams.

Beste (ouders van) DEF spelers, ook voor komend weekend is het gelukt om de teams compleet te krijgen. Bedankt voor alle medewerking en flexibiliteit van iedereen! De komende tijd zal dat nodig blijven. Ook zullen wedstrijden op het laatst wellicht verplaatst worden. Helaas is er een technisch mankement bij de KNKV waardoor de informatie op de site niet adequaat is. En daarmee ook de (vervoers)mailtjes die automatisch gestuurd worden. In de KNKV app staat de goed informatie!

Ook een dringende tip om alvast een DigiD aan te vragen! Daarmee heb je veel sneller toegang tot de testuitslag. Het aanvragen van een DigiD heeft wel tijd nodig, dus doe dat alvast en wacht niet totdat er een Corona test gedaan is.

Opstellingen voor D1,D2,D3,D4,E1,E2,E3,E4,E5,E6,F1,F2 de vereniging VEO in Voorburg

Er worden in deze week geen wedstrijden gespeeld.