Algemene informatie kangoeroes

Laatst aangepast: 26 augustus 2020

Contactpersoon F/Kangoeroes veo.tcjeugd@gmail.com

KangoeroeKlup VEO

Beginnen met korfbal kan altijd en op iedere leeftijd!

Kindjes in de kleuterklas kunnen spelenderwijs kennis maken met sport door bij de Kangoeroes mee te doen.

Bij de KangoeroeKlup gaan sport en spel helemaal samen. VEO vindt het belangrijk dat jonge kinderen samen leren spelen en eerst leren wat sportiviteit betekent. De ambities groeien vanzelf naar mate de kinderen ouder worden. Zodra de kinderen oud genoeg zijn om op school naar groep 3 te gaan, mogen ze door naar de F teams om wedstrijdjes te gaan spelen. Na de Kangoeroes zijn ze hier helemaal klaar voor.

Beginnen met korfbal bij de Kangoeroes kan echt op ieder moment, want korfbal wordt het hele jaar door gespeeld. De KangoeroeKlup speelt in de winter in Essesteyn in Voorburg. Je kunt ons daar op zaterdag van 10.00 – 11.00 vinden. De rest van het jaar spelen de VEO Kangoeroes op het hoofdveld direct voor het clubhuis. Daar kun je ons op zaterdag van 9.00 – 10.00 altijd vinden. We hebben geen wachtlijst, kom dus gerust eens kijken.

De eerste 3 trainingen zijn bij de Kangoeroes zelfs gratis, zodat de jonge kinderen rustig kunnen wennen aan de omgeving en de groep. Papa’s en mama’s mogen, als ze dat willen, dan ook gezellig blijven kijken als het voor de kinderen nog een beetje spannend is. Meestal zijn we met 8 tot 15 kinderen, maar er is altijd ruimte voor een paar kinderen er bij.

De trainers van 2020-2021

De trainingen verzorgen we met enthousiaste trainers. Deze worden later bekend gemaakt!

Voor een impressie van onze trainingen, zie (en like!) onze Facebookpagina (VEO KangoeroeKlup)

Kom ook eens kijken of meespelen.

Alle jongens en meisjes van 3 tot en met 6 jaar zijn welkom bij de KangoeroeKlup.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Je kunt altijd met je vragen terecht bij de trainers en trainsters van de KangoeroeKlub of mail met de TC jeugd.

Lid worden?

De contributie voor een Kangoeroe is vanaf seizoen 2019 – 2020 65,- euro per jaar.

Trainingstijden veld

Team Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Zaterdag