Toernooi Commissie

Beste korfbalvrienden,

Graag nodigen wij u ook dit jaar uit voor het 50 ste VEO-Hemelvaarttoernooi dat op donderdag 21 mei 2020 zal worden gehouden in het sportpark Westvliet in Voorburg. Dit toernooi is een speciale editie, omdat VEO dit jaar ook nog haar 100 jarig bestaan viert.

Neem voor het aanmelden contact op met veohemelvaarttoernooi@gmail.com om een aanmeldingsformulier te ontvangen. Graag ontvangen wij het aanmeldingsformulier vóór 7 april 2020 terug per email op: veohemelvaarttoernooi@gmail.com.

De laatste jaren is er een stijgende belangstelling voor deelname aan ons toernooi. Het aantal deelnemende teams wordt beperkt door de benodigde scheidsrechters en de ruimte op het veld. De inschrijvingen voor het komende toernooi worden daarom behandeld op volgorde van binnenkomst. Teams/verenigingen die zich laat aanmelden lopen dus het risico om op de wachtlijst worden geplaatst. Op 10 april 2020 laten we weten of de aangemelde ploegen kunnen deelnemen.

Het blijkt ieder jaar weer dat er in de laatste week voor het toernooi nog wijzigingen (terugtrekkingen) worden doorgegeven. Wij willen teleurstellingen voorkomen, want bij afzeggingen op het laatste moment zijn de andere teams/verenigingen de dupe. Wij verzoeken dan ook een goede inschatting te maken van de deelnemende teams. Er zijn ook verenigingen die van te voren bij de teams inventariseren voordat zij inschrijven. Wellicht is dit ook een optie.

Tien dagen van te voren ontvangt u de voorlopige poule-indeling, waar u nog wijzigingen in kunt aanbrengen. Enkele dagen van te voren ontvangt u de definitieve poule-indeling.

Uiteraard zullen we ons uiterste best doen om voor de wedstrijden een bondsscheidsrechter te regelen. De praktijk leert dat dit maar voor een aantal klassen te realiseren is. VEO zal vanuit de vereniging natuurlijk ook een groot aantal scheidsrechters leveren.

Wij vragen u na te gaan of er geen (bonds) scheidsrechter is, die het gezellig vindt om op ons toernooi te komen fluiten. We gaan er namelijk wel van uit dat uw vereniging ook een aantal wedstrijden (twee per opgegeven team) zal kunnen fluiten die dag. Enkele dagen voor aanvang van het toernooi (bij de definitieve poule-indeling) ontvangt u daarvan een overzicht.

Wij hopen dat u dit jaar (weer) zal deelnemen en zien uw aanmelding graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Namens de toernooicommissie van ckv VEO,

Mandy Mulder
Coen Speckens