Toernooi Commissie

Geachte korfbalvrienden,

Graag nodigen wij u ook dit jaar uit voor het jaarlijkse VEO-Hemelvaarttoernooi dat op donderdag 10 mei 2018 zal worden gehouden in het vertrouwde sportpark Westvliet in Voorburg.

Onderaan dit bericht vindt u in een Excel-document het aanmeldingsformulier. Wilt u dit gebruiken voor een makkelijke verwerking? Graag ontvangen wij het aanmeldingsformulier vóór 1 april 2018 terug per email op: veohemelvaarttoernooi@gmail.com. Na ontvangst krijgt u een deelname bevestiging.

Het blijkt ieder jaar weer dat er in de laatste week voor het toernooi nog veel wijzigingen (terugtrekkingen) worden doorgegeven. Wij willen teleurstellingen voorkomen, want bij afzeggingen op het laatste moment zijn de andere teams/verenigingen de dupe. Wij verzoeken u dan ook dringend een goede inschatting te maken van de deelnemende teams waarbij wij ook aanraden rekening te houden met de meivakantie in uw regio. Er zijn ook verenigingen die van te voren bij de teams inventariseren voordat zij inschrijven. Wellicht is dit ook een optie.

Eind april 2018 ontvangt u de voorlopige poule-indeling, waar u nog wijzigingen in kunt aanbrengen. Enkele dagen van te voren ontvangt u de definitieve poule-indeling.

Uiteraard zullen we ons uiterste best doen om voor de wedstrijden een bondsscheidsrechter te regelen. De praktijk leert dat dit maar voor een aantal klassen te realiseren is. VEO zal vanuit de vereniging natuurlijk ook een groot aantal scheidsrechters leveren. Wij gaan er echter wel van uit dat uw vereniging ook een aantal wedstrijden zal kunnen fluiten die dag. Enkele dagen voor aanvang van  het toernooi (bij de definitieve poule-indeling) ontvangt u daarvan een overzicht.

Wij hopen dat u ook dit jaar (weer) zal deelnemen en zien uw aanmelding graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

De toernooicommissie van ckv VEO