thumbnail

Evenement: VEO PAUPERGALA | 9 december

Na een spetterende 1e editie van het Oktoberfest waar iedereen nog maar net volledig van hertsteld is komt de VEO Feescie met een volgend thema feest. Na een bijzonder lange brainstorm met liters Red Bull en meerdere mindmaps werd het 1e VEO PAUPERGALA geboren.

Rond deze tijd van het jaar begint dat colbertje, strikje, jurkje, lakschoentje en corset je alweer akelig aan te kijken want je moet weer in het chique richting de gourmet en brunch… De Feescie heeft daar nog even schijt aan en komt met een feest waar je meest ”aso” pakkie uit de kast mag trekken! Fantastisch toch?! om toch een beetje in sferen te blijven hopen we dat je een mix kan vinden tussen pauper en gala.. Wat?Je aussi met lakschoenen, of een jurkje met airmax.. lekker pauper dus!

FEESCIE GOES CASHLESS
We leven in een tijd waar techniek ons bij de hand neemt en zo probeert ook de FEESCIE daar in mee te gaan. Om verschillende redenen hebben wij besloten om te gaan werken naar een CASHLESS feest. Wat bedoelen we daarmee? Geen contant geld maar alles lekker met je pinpas betalen. Dit betekend dus dat je niet meer langs de pinautomaat hoeft omdat je naar een VEO feest gaat. Wij hopen dat alle PAUPERS op het volgende feest hier rekening mee willen houden!

We zijn op zoek naar wat vrijwilligers die de feescie een handje willen helpen met het draaien van een bardienst. Onderstaand zijn de tijden waarvoor je je kan aanmelden. Aanmelden voor een bardients kan door een reactie op dit bericht op facebook!

22:00-00:00: ………. & ………. & ……….
00:00-01:30: ………. & ………. & ……….
01:30-02:30: ………. & ………. & ……….

 

Need to knows
– 9 december VEO Kantine
– 21:30 – ???
– 7,50
– 18+

Aanvullende informatie

Datum9 december 2017
Aanvangsttijd21:30
Entree prijs€ 7.5
Soort evenementFeest

Waar vindt dit evenement plaats?

Groene Zoom 4B 2491 EH Den Haag