Evenement: Jubileum & Openingsfeest clubhuis

Na een mooie dag voor alle (oud) VEO leden waar we het 95 jarig bestaan en de opening van de nieuwe kantine hebben gevierd, sluiten we uiteraard af met een grandioos feest! Natuurlijk pakken we dit groots aan!

Voor het openingsfeest zijn we genoodzaakt met kaartverkoop te werken, dit geldt zowel voor leden als niet leden. Gezien de verwachte drukte is het verstandig zsm je kaartje aan te schaffen bij 1 van de verkopers want als de kaartjes zijn uitverkocht dan zijn er ook geen kaartjes meer aan de deur te krijgen en ga je dus een geweldig feest missen.
De kaartjes zullen 5 euro kosten, zowel voor leden als niet leden. Voor de leden die blijven eten op de dag zelf is het kaartje tevens een kortingscoupon voor het eten, voor de niet leden zit er een consumptiebon inbegrepen bij het kaartje.

De kaartjes zijn te koop! Spreek een van onze verkopers aan of stuur een mailtje om een kaartje te bemachtigen. Dan weet je zeker dat je er bij bent!

De mensen bij wie je een kaartje kan kopen zijn:
Wouter Sies, email: wouter.sies@gmail.com
Ascha Strampraad, email: ascha-x-@hotmail.com
Vera Breeschoten, email: v.breeschoten1993@gmail.com
Marieke Kimmel, email: marieke_fleur@hotmail.com
Yannick Sterk, email: yannicksterk@gmail.com

Mochten op de dag zelf nog niet alle kaartjes verkocht zijn dan zijn de kaartjes wel aan de deur te koop, echter kosten deze dan €7,50 zonder consumptiebon.

Belangrijk voor VEO leden: ook voor eigen leden geldt, geen kaartje geen toegang!

21-03-2015
Openings feest nieuwe VEO clubhuis
Hele bekende DJ van de Skihut!
Aanvang: 22:00
16+ feest
€5,- in de voorverkoop

Aanvullende informatie

Datum21 maart 2015
Aanvangsttijd13:00
Entree prijsGratis
Soort evenementAlgemeen

Waar vindt dit evenement plaats?

Groene Zoom 6 2491 EH Den Haag