thumbnail

Evenement: Darttoernooi

Jaja, 1 november gaan we weer darten! Maar dat niet alleen, Cuno zal net als vorig jaar vooraf hamburgers verzorgen voor iedereen die zich daarvoor aanmeld!
Aanmelden kan via veofeest@gmail.com, geef in je mail aan of je komt mee-eten of niet.

Spelregels:

  1. We spelen in duo’s
  2. Afhankelijk van het aantal deelnemende duo’s maken we een aantal poules. Na de poule fase volgt een knock-out fase of een winnaars poule.
  3. Het spel wat gespeeld wordt heet tactics, de regels zijn alsvolgt:

HET SPEL TACTICS

Dit spel vereist veel tactiek van de koppels. De bedoeling van het spel is om zo snel mogelijk de getallen (20, 19,…,10 en de Bull) allemaal 3 keer te raken. Hierbij tellen singles als 1, doubles als 2 en triples als 3 maal.

Op het scorebord wordt door middel van kruisjes bij de koppels bijgehouden hoevaak een koppel de betreffende getallen heeft geraakt. 

Een leuk extra van dit spel tijdens onze bekercompetitie is dat het ook nog met punten gespeeld wordt. Dit houdt in dat, wanneer men een bepaald getal al heeft gesloten, d.w.z dat het koppel die 3 keer geraakt heeft, en de tegenstanders hebben dit getal nog niet gesloten, je punten kunt scoren. Die punten worden belangrijk aan het eind van het spel. Je moet dan namelijk èn meer punten hebben dan de tegenstanders èn alle getallen gesloten hebben om te kunnen winnen. Dit geeft een beetje meer spanning aan het spel, en zorgt ervoor dat je nog meer tactisch inzicht moet gebruiken. 

Het spel is dus afgelopen wanneer één van beide koppels alle getallen en de Bull 3 maal heeft geraakt, en als er met punten wordt gespeeld, meer punten zijn verzameld dan de tegenstanders.

Eten: 19:00 uur, start toernooi: 20:00 uur
Als je niet komt mee-eten, rond 19:30 beginnen de inschrijvingen!

Kosten:
Mét eten: €7,50
Zonder eten: €3,-

We zien jullie de 1ste en vergeet niet goed te oefenen want het niveau stijgt elk jaar! 😉

Aanvullende informatie

Datum1 november 2013
Aanvangsttijd19:00
Entree prijs€ 3
Soort evenementAlgemeen

Waar vindt dit evenement plaats?

Groenezoom 6, Den haag