thumbnail

Evenement: Darttoernooi 2015

 

Screen Shot 2015-10-08 at 09.40.36 Screen Shot 2015-10-08 at 09.40.44Het is weer tijd om de punten te slijpen en net als 2 jaar geleden met z’n allen te strijden om de VEO-dartkampioen bokaal! Zoals een ieder wel zal weten is er een echte wisselbeker in omloop. De kampioenen van voorgaande jaren worden hierbij opgeroepen om de strijd aan te gaan. Als jullie zelf deze mooie beker een jaar in huis willen hebben ga dan snel trainen en geef je op voor de zestiende!!

Hierbij organiseren Fred Verschoor en Arnold Jongenburger samen met de Feestcommissie op 6 november 2015 een ouderwets darttoernooi in onze nieuwe VEO-villa! We starten om 20 uur! Ingooien vanaf 19.30 uur.
Voor alles wordt gezorgd, prachtige borden, goede verlichting, mooie prijzen, een gezellige sfeer en natuurlijk bitterballen! Alleen voor pijlen moet je zelf zorgen. (Of op de avond van iemand lenen.)

Welk koppel wordt er kampioen? En wint de Wisselbeker!

We spelen dit keer wederom met tweetallen het spel tactics. Zoek een familielid, Opa Oma, Vader, Moeder, Broer, Zus, Zwager, Schoonmoeder etc. en schrijf je in !! Wil je liever met je vaste dartpartner dan mag dat natuurlijk ook!

Wie wint er van Janneke & Thimoty ?
De kampioenen van 2013!

Iedereen is van harte welkom: VEO leden, Oud-leden, Ouders, Aspiranten, Vriend(inne)n, Junioren en Senioren,
Aanmelden kan via een mail naar a.jongenburger@casema.nl of fredenconnie@hotmail.com Ook kan je je inschrijven op de lijst in het VEO clubhuis.

Aanvullende informatie

Datum6 november 2015
Aanvangsttijd19:30
Entree prijsGratis
Soort evenementAlgemeen

Waar vindt dit evenement plaats?

Groene Zoom 4B 2491 EH Den Haag