Aankondiging Avond4daagse Voorburg in 2022

Na 2 jaar geen Avond4daagse door Corona, zullen wij dit jaar weer als vanouds vanuit korfbalvereniging VEO, de Avond4daagse in Voorburg organiseren. De 46e editie vindt in 2022 plaats gelijk met de landelijke week voor de avond4daagse en wel in week 22:

maandag 30 mei t/m donderdag 2 juni 2022

Doen jullie mee?

We hopen ook de komende Avond4daagse in Voorburg weer veel kinderen van de Voorburgse scholen met hun begeleiders te mogen verwelkomen.

Informatie over de prijs bij voorinschrijving, de starttijd en de voorinschrijving van de scholen volgt binnenkort.  De belangrijkste informatie:

Data avond4daagse Voorburg Maandag 30 mei t/m 2 juni 2022
Afstand per avond 5 kilometer
Startlocatie VEO-clubhuis op Sportpark ’Westvliet’ aan de Groene Zoom

We hopen jullie met de datum voor 2022 naar wens te hebben geïnformeerd. Mocht er nog een vraag of een opmerking zijn, laat het ons weten via avond4daagsevoorburg@gmail.com