Avond4daagse Voorburg: 30 mei t/m 2 juni 2022

Klik hier voor de route van donderdag 2 juni 2022

We starten om 18:30u bij het clubhuis van korfbalvereniging Voorburg.

Na twee jaar zonder Avond4daagse is het dit jaar weer mogelijk om met z’n allen gezellig te gaan wandelen. Het is super gezellig om met zoveel mensen te wandelen en je bent ook nog eens heel gezond buiten bezig. Het evenement vindt plaats van maandag 30 mei tot en met donderdag 2 juni 2022 en start iedere avond om 18.30 uur vanaf het clubhuis van korfbalvereniging  VEO op Sportpark Westvliet aan de Groene Zoom 4B. Vanaf heden is het weer mogelijk om aan te melden. Je bent van harte welkom!

Vier avonden wandelen in Voorburg

Elke avond wordt er een andere route van ongeveer vijf kilometer door Voorburg gelopen. Alle leeftijden zijn welkom en op de laatste avond ligt er een medaille voor elke deelnemer klaar. Met tal van vrijwilligers zorgen we ervoor dat iedereen veilig de route kan afleggen. Bovendien wordt er bijna iedere avond onderweg wel iets uitgedeeld als water of fruit door een van onze sponsoren en op de vierde wandelavond is er natuurlijk ook weer muziek. Volgens goede traditie worden alle wandelaars op de slotavond muzikaal begeleid op het laatste deel van de wandeling.

Informatie en inschrijven

Natuurlijk wil je dit Voorburgse evenement niet missen. Schrijf je daarom snel in dan is het maar geregeld! Je kunt je voor de Avond4daagse inschrijven via de basisschool of online op de website. Natuurlijk kun je je ook nog op de eerste wandelavond inschrijven in het VEO-clubhuis.

We zien jullie graag op maandag 30 mei!

Werkgroep Avond4daagse Voorburg,

Roxane, Sharon en Bon