Avond4Daagse Voorburg 2019 goed van start

Vandaag alweer de 2e wandelavond!

Ook vandaag starten we om 18.30 uur vanaf het clubhuis van korfbalvereniging  VEO op Sportpark Westvliet aan de Groene Zoom 4B.

Via Buienradar en Weeronline volgen we de weersvoorspellingen.  Doe jij dat ook en zorg voor gepaste kleding en schoeisel en bij warm weer voor een flesje water onderweg. Of een wandeling doorgaat of niet bepalen wij op de betreffende dag om 18.00 uur. Als we besluiten een wandeling niet van start te laten gaan, volgt bericht op website, facebook en per e-mail als wij over je mailadres beschikken.

Iedere wandelavond start stipt om 18.30 uur. Eerder starten is niet mogelijk. De wandelroutes worden niet eerder dan half zeven uitgedeeld omdat wij onze  verkeersregelaars de gelegenheid moeten geven om op tijd op hun post te gaan staan. Voor ieders veiligheid.

Een mooie medaille na de 4e wandelavond. Heb jij je via school ingeschreven, dan krijg je de medaille na afloop van de 4e  wandeling door je school uitgereikt op het VEO-terrein. Wie zich individueel heeft ingeschreven, mag bij inlevering van de wandelkaart de medaille bij de organisatietafel in het VEO-clubhuis in ontvangst nemen. Verkeerde medaille? Kom dan gelijk naar de organisatietafel! Dan proberen we het op te lossen. Ruilen na het evenement is niet meer mogelijk.

Goed bezig! Doe je mee aan de Avond4daagse Voorburg dan ben je goed bezig! Meedoen is super gezellig én gezond. Dat vinden de organisatoren, de vele sponsoren  en ook gemeente Leidschendam-Voorburg en Sport en Welzijn (SenW). Laatstgenoemde ondersteunt de Avond4daagse met het project Goed bezig! waarmee gezonde voeding, water drinken en lekker sporten en bewegen wordt gepromoot onder kinderen van 0 tot 12 jaar uit Leidschendam-Voorburg. Dit doen ze door onder meer bij sportevenementen gratis fruit aan te bieden en promoot Goed bezig!-mascotte Druppie het (kraan)water drinken. Om kinderen te belonen voor hun deelname aan de Avond4daagse Voorburg  krijgt ieder kind aan het eind van de laatste wandelavond van SenW met medesponsoring van de Rabobank een leuk springtouw.

Bijna iedere avond wordt onderweg wel iets uitgedeeld als water of fruit door een van onze sponsoren en op de vierde wandelavond is er natuurlijk ook weer muziek. Volgens goede traditie worden alle wandelaars op de slotavond muzikaal begeleid op het laatste deel van de wandeling. Net als vorig jaar gaat Drumfanfare Duindorp Scheveningen voorop in de stoet van Park Vreugd & Rust naar het VEO-clubhuis.