Wil jij helpen om de ambities van VEO te realiseren?

Beste leden en ouders en VEO-vrienden,

In de ALV van 6 januari jl. hebben de leden ingestemd met een nieuwe voorzitter en een nieuwe penningmeester. In september 2016 gingen de leden al akkoord met de aanstelling van twee nieuwe bestuursleden voor technische zaken en communicatie. Het bestuur is in zijn nieuwe samenstelling volop aan het werk. Er is hier en daar wat achterstallig onderhoud, maar dat zijn we aan het oppakken. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van een technisch beleidsplan voor de komende jaren en het benaderen van nieuwe sponsoren.

We hebben echter nog meer ideeën over welke ontwikkelingen nodig zijn om VEO een krachtige club te laten zijn en blijven. We willen meer energie steken in ledenbehoud en ledengroei, en meer participeren in lokale activiteiten die daar op aansluiten. We willen het ‘Voel je Veilig op VEO’-beleid implementeren, met o.a. een VOG voor alle vrijwilligers die activiteiten organiseren voor onze jeugdleden. En we willen plannen gaan uitwerken om ons 100-jarig bestaan in 2020 groots te vieren.

Wij zoeken daarom nog twee bestuursleden die zich daarvoor willen inzetten.

Heb je zin om mee te denken en je bijdrage te leveren aan de verdere groei en bloei van je club? Vind je het leuk om betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van VEO? Wij als bestuur verwelkomen je graag. In het bestuur heeft iedereen zijn eigen taken en achtergrond, maar er is een fijne en betrokken sfeer waarin we het met elkaar doen.

Laat van je horen! Een mailtje aan het secretariaat waarin je belangstelling toont, is voldoende. Ons aanspreken mag ook altijd. Kijk op de webpagina van het het bestuur wie wij zijn.

Cock, Rosemarie, Luc, Jan, Krista, Boudewijn en Joost

veo.voorburg@knkv.net

Profielfoto van Rosemarie Wijnands

Geschreven door:

Rosemarie Wijnands

Reacties voor dit bericht zijn gesloten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.