VEO voor u

De C.K.V. V.E.O. is een Voorburgse Korfbalvereniging, opgericht op 20 september 1920. In de afgelopen 90 jaar is V.E.O. uitgegroeid tot één van de grootste verenigingen van de Randstad met zo’n 300 leden.

Wij staan met beide benen in de samenleving van Voorburg en omstreken; onze leden komen voor het overgrote deel uit Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en de aangrenzende wijken van Den Haag Leidschenveen en Ypenburg.

De belangrijkste doelstelling van onze vereniging is: korfbal bieden voor iedereen op elk niveau. Korfbal als recreatiesport tot en met topniveau. Voor iedereen: van 4 jaar tot en met de ‘veteranenleeftijd’.

Korfbal biedt als enige grote sport de mogelijkheid tot gemengde beoefening door zowel meisjes als jongens, mannen als vrouwen.

Als vereniging zijn wij op weg naar ons 100-jarig bestaan. Afgelopen jaar is er door het bestuur een doel neergezet omtrent onze vereniging als 100-jarige. De ambitie is dat we op een hoog (lees Landelijk) niveau spelen, niet alleen met de senioren, maar ook met onze jeugdteams. Maar daarnaast willen wij ook aandacht blijven geven aan onze leden die vooral sporten voor het sociale aspect wat korfbal als sport met zich mee brengt.

Om invulling aan onze ambities te geven moeten een aantal randvoorwaarden ingevuld worden. Zo moeten wij onze faciliteiten uitbreiden of verbeteren, ons technisch kader verder opleiden en moeten wij meer samenwerken met belangrijke contacten, zoals de gemeente en de sportverenigingen waarmee wij ons sportpark delen. Maar ook moeten wij meer samenwerken met relaties die ons kunnen faciliteren en helpen om onze doelstellingen te realiseren. Sponsors zijn daar een belangrijk onderdeel in.

scorebord