Onze Sponsors

Agterdenbosch Makelaars, sponsor van VEO 1 en 2

Agterdenbosch NVM-makelaars is meer dan veertig jaar gevestigd in de regio Haaglanden en is één van de grotere makelaarskantoren in deze omgeving. Inmiddels heeft Agterdenbosch vestigingen in Voorburg, Leidschendam en Den Haag. Dat heeft veel voordelen. Met een team van ervaren binnen- en buitendienstmedewerkers weten zij als geen ander hoe de ’markt’ zich in deze regio ontwikkeld. Ze zijn op de hoogte van de ontwikkelingen en we hebben zeer goede contacten met betrokken partijen.

Het team heeft een heldere werkwijze en hecht waarde aan een persoonlijke benadering. Zij bieden u graag een kosteloos oriënterend gesprek aan over al uw wensen en vragen. Daarbij ontvangt u uiteraard duidelijkheid over hun dienstverlening en de prijsstelling. Flexibiliteit in het maken van afspraken voor bezichtigingen is daarbij belangrijk. Immers, de koper van vandaag krijgt dagelijks nieuw woningaanbod. De buitendienstmedewerkers van Agterdenbosch Makelaars zijn graag bereid om op korte termijn een afspraak te maken.

Door haar sponsoring levert Agterdenbosch Makelaars een bijdrage aan een gezonde, ambitieuze sportvereniging en aan het realiseren van onze doelen richting 100 jaar VEO. Het gemengd sporten door de grote groep jeugd en de groep 45+ zorgt voor diversiteit en levert een bijdrage aan het maatschappelijk belang van sportief bewegen en in de strijd tegen het overgewicht.

bord_Herwerden

Bar-Restaurant The Fox, doelpunten sponsor

The Fox is al jarenlang een begrip in het historisch centrum van Voorburg. Voor een borrel, een diner en niet te vergeten voor gewoon een drankje is The Fox een plek waar ook VEO-leden graag komen.
Via sponsoring van onze club levert The Fox een bijdrage aan een gezonde, ambitieuze sportvereniging en het realiseren van onze doelen richting 100 jaar VEO. Het gemengd sporten door de grote groep jeugd en de groep 45+ zorgt voor diversiteit en levert een bijdrage aan het maatschappelijk belang van sportief bewegen en in de strijd tegen het overgewicht.

Het Motorhuis, sponsor scorebord

Met 15 showrooms en 18 servicecentra is het Motorhuis één van de grotere autodealerbedrijven in Nederland. De vestigingen Binckhorst, Forepark en Leidschendam liggen het dichtst bij het verzorgingsgebied van VEO, maar in de nabijheid liggen nog zeker zeven andere vestigingen.
VEO-leden kunnen bij het Motorhuis terecht voor de aanschaf en het onderhoud van personenauto’s en bedrijfswagens van Opel, Citroën, Fiat, Alfa Romeo, Mazda en Hyundai. Daarnaast kunnen zij in de werkplaatsen terecht voor alle voorkomende servicewerkzaamheden zoals onderhoud, reparaties, apk-keuringen en de aanschaf en inbouw van allerhande apparatuur en accessoires. Niet alleen voor de huismerken, maar voor alle in Nederland gevoerde automerken.

Praalder, sponsor beeld en geluid

Praalder is een bedrijf met een zeer rijke historie in de regio Den Haag dat tegelijkertijd fris, jong en dynamisch de nieuwste ‘high tech’ apparatuur verkoopt.
Alles draait bij Praalder om beleving en emotie bij beeld en geluid en de werkwijze en filosofie zijn daar volledig op afgestemd.
Met een eigen technische dienst en een aantal sterke klantgerichte principes bedient Praalder vanuit de vestiging Theresiastraat het verzorgingsgebied van VEO.
De leden van VEO en ook de ouders van de jeugdleden kunnen bij Praalder profiteren van de jarenlange vakkennis die zich uit in concrete diensten als het omzetten van de CD-collectie naar streaming audio. Een beetje fatsoenlijk geluid in het hele huis hoeft tegenwoordig niet meer de hoofdprijs te kosten.