Aanmelden/Opzeggen

Lid worden van onze gezellige vereniging? Inschrijven gaat gemakkelijk en snel via het inschrijfformulier (een download hiervoor staat onder deze alinea).

Vul het formulier in en onderteken het document. Om deel te mogen nemen aan de competitie is een spelerskaart vereist. Voor het maken van een spelerskaart is een recente pasfoto nodig. Lever het ingevulde formulier samen met de pasfoto in bij het secretariaat.

Download het aanmeldingsformulier VEO en stuur het geheel (incl. pasfoto) op naar:

C.K.V. VEO
T.a.v. het secretariaat
Van Woudekade 7
2274 KC Voorburg

U kunt ook het aanmeldingsformulier invullen, ondertekenen en scannen en daarna e-mailen naar veo.voorburg@knkv.net. Stuur dan ook een recente pasfoto in jpeg-formaat mee.

Proeftraining volgen?
Wil je zeker weten dat korfbal voor jou de juiste sport is en dat je dit bij C.K.V. VEO wilt doen? Meld je aan voor een gratis proeftraining. Kom gezellig langs en maak kennis met de sport en onze vereniging. Aanmelden kan bij het secretariaat via veo.voorburg@knkv.net.

Opzeggen
Wil je opzeggen? Opzeggen doe je voor 1 juni 2017. Dat kan alleen door een bericht te sturen aan het secretariaat . Je ontvangt een ontvangstbevestiging. Als dat niet het geval is, dan is je opzegging niet verwerkt. Afmelden bij de trainers of bij de Technische Commissie (Senioren of Jeugd) geldt niet als opzegging!