Toernooi Commissie

VEO HEMELVAARTSDAGTOERNOOI 2017

Geachte korfbalvrienden,

Graag nodigen wij u ook dit jaar uit voor het jaarlijkse VEO-Hemelvaartsdag toernooi dat op donderdag 25 mei 2017 zal worden gehouden in het vertrouwde sportpark Westvliet in Voorburg.

Bijgaand ontvangt u in een Excel-document het aanmeldingsformulier. Wilt u dit gebruiken voor een makkelijke verwerking? Graag ontvangen wij het aanmeldingsformulier vóór 1 april 2017 van u terug per email op: veohemelvaarttoernooi@gmail.com. Na ontvangst krijgt u van ons een deelname bevestiging.

Het blijkt ieder jaar weer dat er in de laatste week voor het toernooi nog veel wijzigingen (terugtrekkingen) worden doorgegeven. Wij willen teleurstellingen voorkomen, want bij afzeggingen op het laatste moment zijn de andere teams/verenigingen de dupe. Wij verzoeken u dan ook dringend een goede inschatting te maken van de deelnemende teams waarbij wij u aanraden om daarbij ook rekening te houden met de vakantieperiode in uw regio. Er zijn ook verenigingen die van te voren bij de teams inventariseren voordat zij inschrijven. Wellicht is dit voor u ook een optie.

Eind april ontvangt u het voorlopige programma waar u nog wijzigingen in kunt aanbrengen. Eén week van te voren ontvangt u de definitieve poule-indeling.

Uiteraard zullen wij onze uiterste best doen om voor zoveel mogelijk wedstrijden een bondsscheidsrechter te regelen. De praktijk leert dat dit maar voor een aantal klassen te realiseren is. VEO zal vanuit de vereniging natuurlijk ook een groot aantal scheidsrechters leveren. Wij gaan er echter wel van uit dat uw vereniging ook een aantal wedstrijden zal kunnen fluiten die dag. Eén week voor aanvang van het toernooi (bij de definitieve poule-indeling) ontvangt u daarvan een overzicht.

Wij hopen dat u ook dit jaar weer zal deelnemen en zien uw aanmelding graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Namens de toernooicommissie van ckv VEO,

Mandy Mulder
Coen Speckens