Feest Commissie

De Feescie is de commissie die jaarlijks gezellige avondjes en feesten organiseert voor de gehele vereniging. Natuurlijk verschilt de doelgroep per activiteit, zo organiseren we al decennia lang het begrip De ’VEO-KINKY Party’ en na afloop van het hemelvaartstoernooi een standaard druk bezocht thema feest voor de jeugd van 16+. Daarnaast hebben we de jaarlijkse 70’s/80’s party voor de oudere jeugd, waarin niet alleen de plaatjes gedraaid worden maar zelfs de video clips vertoond worden op grote schermen. Met de passende outfits van die goeie oude tijd, is het concept van het feest een doorslaggevend succes. De laatste jaren zien we een steeds gevarieerder publiek op onze feesten wat de gezelligheid alleen maar ten goeden komt. Naast de feesten zijn vrijdagavondjes met klaverjas en dart plezier ook jaarlijks terugkerende zekerheidjes.

Maar uit welke enthousiaste groep bestaat die Feescie dan? Op dit moment hebben we acht commissieleden, namelijk Bryan, Dillen, Esmeralda, Jesper, Kamil, Marieke, Philippe, Robin vd B en Yannick. Natuurlijk zijn we altijd opzoek naar nieuwe ideeën om de gezelligheid  en het verenigingsgevoel op VEO te vergroten. Schiet één van ons dan even aan of anders zijn wij te bereiken op het mailadres veofeest@gmail.com.